Event

Upplevelser på högsta växeln

Skövde7

DATUM: Året runt
STAD/BANA: Valfri

 

Track days

Upplev känslan av fart som du aldrig har gjort det förut. Följ med på någon av Fredrik Blomstedts track days, arrangerade i samarbete med Wileco Events, och pressa dig själv till ditt yttersta. Allting ingår i ett välarrangerat paket – det enda du behöver tänka på är att ha kul!

2EM2006

DATUM: Året runt
STAD/BANA: Valfri

 

Förarcoachning

Nu har du chansen att förbättra din körning med en av Sveriges snabbaste racerförare vid din sida – i din egen bil, eller i en lånad. Fredrik Blomstedts förarcoachning passar alla, oavsett om du är nybörjare eller har hunnit utveckla större färdigheter bakom ratten. Utbildningen skräddarsys efter dina önskemål vad gäller antal dagar och val av bana. Hör av dig idag med din förfrågan! 

600

DATUM: Året runt
PLATS: Valfri

 

Föreläsning

Är du på jakt efter en inspirerande föreläsning till kick-offen, er nästa workshop eller en utbildning? Fredrik Blomstedt berättar om sin egen klättring mot toppen, om kärleken till motorsporten, och om hur han lyckades resa sig efter att ha lagt karriären på is. Föreläsningen kan anpassas i längd efter önskemål.

Catering2

DATUM: Året runt
PLATS: Monza, Silverstone, Misano, Spa, Nürburgring, Vallelunga

 

VIP-besök, Lamborghini Super Trofeo 2018

Mer VIP än så här blir det inte. Följ med in bakom kulisserna i Fredrik Blomstedts Lamborghini-team, spendera helgen tillsammans med andra glada gäster och ta del av en personlig rundvisning i depån med Fredrik själv. Mat och dryck ingår hela helgen, liksom den bästa läktarbiljetten på banan och exklusiv tillgång till depån. Dessutom får du följa med ut på gridden innan start och bli en av de absolut sista som önskar Fredrik lycka till innan lamporna slocknar.